Læring er evig

Se | Undr | Ændr

Om ElkanLab

 

Jeg byggede elkan.dk i år 2000 for at formidle min viden. Ikke fordi jeg ved bedre, men for at udforske og undersøge. I 2007 startede jeg ElkanLab som et netværk for folk, der var nysgerrige på ny viden og at eksperimentere. Jeg var træt af dårlige netværk og selvsmagende navlepilleri. Jeg stoppede netværket omkring 2020.

I dag skal ElkanLab 

  1. være et online forum for læring, hvor forløb og video bruges.
  2. formidle til erfarne og studerende 
  3. gøre det svære enkelt og det enkle simpelt.

Læring

E-læring er ikke en erstatning for det fysiske rum, men kan række længere end tekster. Men blanding af video, tekster, øvelser, quiz, træning og skabeloner kan hjælpe. Det der virker, er at du øver dig.

Værktøjer

Jeg er ikke fan af udtrykket, men læring skal ændre din adfærd. Hvordan skal andre ellers kunne se at du har lært noget. Jeg efterstræber af læringen er konkret, anvendelig og forståelig.

Video

Videoer produceres af Elkan medmindre andet er angivet. Videor og materialer der er gratis kan bruges frit til gratis undervisning. Det er ikke tilladt at bruge materialer med indtjening for øje. Misbrug vil blive retsforfulgt og erstatningskrav begynder ved 150.000,- kr.

Støt

Klik herunder for at donere 50,100, 250 eller selvvalgt beløb til projektet for at udbrede læring og viden.

FAQ

Noget koster penge. Se i butikken. Alt til studerende er gratis og kan benyttes til studier. Brug til indtjening er ikke tilladt og vil blive retsforfulgt som brug på ophavsret efter gældende dansk lovgivning.

Ja.Du kan enten bruge platformen til din skole, en klasse eller tjene penge via paypal.

Du får penge direkte ind på din konto, hver gang dit kursus sælges. Det skal dog have en vis kvalitet og skal godkendes inden, det kan lægges ud.

Mikael Elkan har grundlagt Elkan.dk i år 2000 og ElkanLab.dk i år 2007.

Ikke nok er svaret, og det er heller ikke hensigten. Platformen har som mål at løbe rundt. Overskud vil gå til udvikling, formidling og materialer til platformen.

Klar til at lære noget?